20210204 125504 2

در این مقاله به بررسی ریمپ کیا اسپورتیج 2011 تا 2016 و چگونگی رفع ایرادات نرم افزاری آن می پردازیم.

معرفی

اسپورتیج SL  سومین نسل این خودرو می باشد. البته در ایران دومین نسلی است که دیده شد. در این نسل به لطف طراح ارشد کیا پیتر شرایر، محصولات این کمپانی صاحب امضای طراحی شدند. به این معنی که با دیدن نمای جلو، قبل از دیدن آرم به برند محصول پی می برید. اسپورتیج و در ادامه اپتیما یکی از معروفترین های طراحی در آن سالها بحساب می آمدند.

مزایا

چهره زیباتر ، افزایش توان پیشرانه، گیربکس ۶ دنده  و فرمان برقی و کیلس و تهویه دوال و دوربین دنده عقب از آپشنهای قابل توجه این خودرو در کنار سیستم های ایمنی فعال به حساب می آید. البته بخاطر واردات از سورس های مختلف اپشنها مکن است متفاوت باشند.

معایب

تاخیر پدال گاز در شروع حرکت، کشش دور پایین ضعیف نسبت به قدرت موتور و ناک سر گاز از نکات منفی آن به حساب می آیند. حساسیت و خرابی کاتالیزور به دلیل بنزین نامرغوب از دیگر مشکلات این خودرو به حساب می آید.

خرابی مندل های عقب در کیلومترهای قبل 60 هزار از دیگر ایرادات فنی آن بحساب می آیند. همچنین سواری خشک در مقایسه با نسل قبل آن نیز خوشایند برخی مالکان نیست.

ریمپ کیا اسپورتیج

نتایج ریمپ کیا اسپورتیج

  • افزایش شتاب و توان در دورهای نهایی

با تنظیم ایسیو این خودرو به روش OPTIMAL CALIBRATION ، توان و گشتاور خودرو بصورت محسوس افزایش یافته و پس از ریمپ تا ۱۰% بر توان خودرو افزوده می شود. شتابگیری بهتر در سرعتهای بالا از مهمترین تاثیرات ریمپ است.

  • رفع ناک سرگاز و سازگار شدن با بنزین ایران

یکی از ایرادات اسپورتیج، عدم همخوانی موتور با بنزین معمولی می باشد. ایسیو این خودرو برای دستیابی به استاندارد آلایندگی یورو۵ تظبیق داده شده. اما عدم دسترسی به بنزین با کیفیت موجب کاهش راندمان موتور، بالارفتن مصرف و ناک سرگاز (صدای چق چق در حین شروع حرکت) می گردد.
یکی از مهمترین مزایای ریمپ تطبیق ایسیو موتور با بنزین بی کیفیت جایگاه است که مالک را از بنزین سوپر یا اکتان بی نیاز می کند.

  • کاهش مصرف سوخت

با تنظیم درصد اختلاط سوخت و هوا در تمامی دور ها و بهینه کردن آن مصرف بنزین این خودرو حدود ۰٫۵ الی ۱ لیتر بسته به سبک رانندگی کاهش می یابد.

  • رفع سنگینی شروع حرکت ( تیز شدن واکنش پدال گاز)

یکی از معایب استفاده از دریچه های گاز برقی، وجود تاخیر در آغاز حرکت می باشد. عملکرد دریچه گاز این خودرو با پدال گاز رابطه خطی ندارد. یعنی شما به میزانی که پدال گاز را فشار می دهید ، دریچه گاز توسط ایسیو باز نمی شود. به همین دلیل در دورهای پایین شاهد تاخیر در دورگیری موتور هنگام تخته کردن پدال گاز هستید.
در پروسه ریمپ اسپورتیج در شرکت کاراکال، رفتار پدال گاز در ایسیو خودرو اصلاح می شود. بطوریکه لذت رانندگی در حین تخت کردن پدال گاز دوچندان می شود.

 

  • رفع خطای فرسودگی کاتالیزور و سنسور اکسیژن دوم

در صورت حذف کاتالیزور یا پایین آمدن راندمان آن، چراغ چک با خطای P0420 روشن می شود. این خطا ایراد عملکردی به وجود نمی آورد و در کاراکال این ایراد به سادگی حذف می شود. همچنین خطاهای رایج از قبیل خطای سنسور اکسیژن دوم و خطای فرسودگی کاتالیست نیز به سادگی در پروسه ریمپ ، قابل حذف می باشند.

 

سوالات پرتکرار مشتریان درباره ریمپ کیا اسپورتیج

  1. هزینه ریمپ اسپورتیج چقدر است؟
    هزینه ریمپ خودروهای کیا هیوندا را در اینجا می توانید مشاهده کنید. توجه کنید در مجموعه کاراکال تیونینگ مشتریان محترم پس از تست خودرو و در صورت رضایت از ریمپ خودرویشان، هزینه را می پردازند.
  2. آیا ریمپ موجب یاتاقان زدن اسپورتیج می شود؟
    خیر؛ مشتریان محترم خودروهای کیا هیوندا با موتور 2400 سری تتا، توجه داشته باشند که موتور این خودرو در کیلومتر 80 هزار احتیاج به سرویس اویل پمپ دارد(اویل پمپ این خودرو از نوع دور متغیر می باشد.) همچنین رعایت سرویس به موقع و روغن موتور با گرید توصیه شده دیرتر موجب خرابی این قطعه می شود.
5/5 - (11 امتیاز)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت ، استفاده از سرویس ریکپچای گوگل الزامی است که منوط به خط مشی رازداری و شرایط استفاده گوگل است.